top of page
Chili Peppers
לימונדת הברנו.jpg

לימונדת הברנו

משקה לוהט לקיץ חם!
חומרים:
3 ליטר מים
מיץ מ-10 לימונים
2-3 פלפל הבנרו צהוב, מנוקים מזרעים וחתוכים לפרוסות
3 -4 כפות סוכר
קרח, לימון חתוך ועלי נענע שטופים

אופן ההכנה:

  • מזגו לסיר 2 כוסות מים (מתוך ה-3 ליטר), הוסיפו את הסוכר והביאו לרתיחה. 
    הוסיפו את פרוסות פלפל ההבנרו ובשלו על אש נמוכה כ-10 דקות.
    הסירו את הסיר מהאש והוציאו את פרוסות ההבנרו.
    העבירו את מי הסוכר החריפים לקנקן גדול, הוסיפו את המים שנותרו, את מיץ הלימונים ובחשו היטב.
    העבירו למקרר למשך שעה לפחות.
    הגישו בכוסות גבוהות, עם פרוסת לימון ועלי נענע.

    • אנחנו ממליצים לא להשאיר את פרוסות ההבנרו בלימונדה.

bottom of page