top of page
ממרח לימונים כבושים חריפים
חומרים:
1 קג' לימונים
4 כפיות מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
2 פלפל למון דרופ
לחריפות יותר גבוהה אפשר להשתמש בפלפל פיץ' גוסט סקורפיון
אופן ההכנה:
-
חותכים את הלימונים לפרוסות, מניחים בקערה, מפזרים את המלח והפפריקה ומערבבים.
-
מכניסים את הלימונים לצנצנת ודוחסים אותם.
-
סוגרים את הצנצנת היטב ומניחים על השיש.
-
ב 4 ימים הראשונים פותחים כל יום את המכסה לשחרור הגזים.
-
ממתינים כ- 10 ימים אז הלימונים מוכנים.
-
מוסיפים את הפלפלים החריפים וטוחנים הכל במעבד מזון.
-
ניתן לשמור במקרר לאורך זמן.
bottom of page