top of page
Chili Peppers
ממרח לימונים כבושים חריפים.jpg

ממרח לימונים כבושים חריפים

חומרים:
1 קג' לימונים
4 כפיות מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
2 פלפל למון דרופ
לחריפות יותר גבוהה אפשר להשתמש בפלפל פיץ' גוסט סקורפיון

אופן ההכנה:

  • חותכים את הלימונים לפרוסות, מניחים בקערה, מפזרים את המלח והפפריקה ומערבבים.

  • מכניסים את הלימונים לצנצנת ודוחסים אותם.

  • סוגרים את הצנצנת היטב ומניחים על השיש.

  • ב 4 ימים הראשונים פותחים כל יום את המכסה לשחרור הגזים.

  • ממתינים כ- 10 ימים אז הלימונים מוכנים.

  • מוסיפים את הפלפלים החריפים וטוחנים הכל במעבד מזון.

  • ניתן לשמור במקרר לאורך זמן.

bottom of page